Jöjjön Tondach képzésre!

Kedves Tetőfedő Partnereink! A Tondach meghirdette 2024-es tetőfedő képzési programját!

A program moduljai egymásra épülnek, többféle időpontban és helyszínen lehet részt venni:

  1. Tondach XXL kerámia tetőcserepek beépítése a gyakorlatban

A nagyformátumú cserepek beépítéséről szóló egy teljes napos képzést azoknak javasoljuk, akik elsőként jönnek hozzánk tanulni, ez az első lépése a programnak.

Térítésmentes elméleti és gyakorlati oktatás, oklevéllel, ajándékcsomaggal jár, étkezést biztosítunk.

  1. Különleges tetőmegoldások Tondach csornai termékekkel – tippek, trükkök, fortélyok

A kisformátumú, ún. csornai cserepek beépítésének tudnivalói, részletes haladó szakmai képzés, azoknak javasoljuk, akik az XXL cserepekkel foglalkozó képzéseken már részt vettek idén vagy korábbi évben.

Két napos elméleti és főként gyakorlatra épülő oktatás. Ottalvással 20.000 Ft bruttó költséggel jár, ottalvás nélkül térítésmentes.

Oklevéllel, ajándékcsomaggal jár, mindkét napra étkezést biztosítunk, mely nem jár költséggel, csak ottalvás esetén kérünk hozzájárulást a költségekhez.

  1. Tondach újdonságok 2024

Tondach Tetőmesterek és minden érdeklődő számára javasolt képzés, akiket érdeklik a Tondach 2024-es újdonságai – a tanfolyam fél napos, térítésmentes, ajándékcsomaggal, oklevéllel jár. Étkezést biztosítunk.

  1. Felkészítő tréning Tondach Tetőmester vizsgára, Tetőmester vizsga

Legyen Ön is Tondach Tetőmester, ha mindhárom képzésen részt vett és elsajátította a Tondach termékek beépítésének minden csínját-bínját – jöjjön el vizsgafelkészítőnkre, készüljön fel a Tondach tetőmester vizsgára, mérettesse meg szakmai tudását és eredményes vizsga esetén legyen Ön is nívós Tondach Tetőmester csapatunk tagja! A program számos előnnyel jár, ismerkedjen meg a részletekkel a honlapunkon.

A képzésekre minden esetben regisztrálni kell! A helyek vészesen fogynak, foglalja le helyét most!

Időpontok, helyszínek, részletes program és regisztráció az alábbi linken:

Tondach Tetőfedő képzések 2024 (wienerberger.hu)

Üdvözlettel,

a Wienerberger csapata

További hírek:

TONDACH Képzések

2023 december 12.|

Jöjjön Tondach képzésre! Kedves Tetőfedő Partnereink! A Tondach meghirdette 2024-es tetőfedő képzési programját! A program [...]