2023

Urbanics János

1998 óta tagja a Szövetségnek, többszörös ÉV TETŐJE díjazott. Szakmai fórumok, szakmai rendezvények szervezője, levezetője. Az ÉMSZ vezetőség tagja több cikluson keresztül. Az ÉV TETŐJE zsűribizottság rendszeres tagja. Aktívan részt vesz szakmáink népszerűsítésében. Fontos szerepet vállal az utánpótlás nevelésben.

Főbb munkái: Kalocsai Érseki Kastély ácsszerkezetének a felújítása, Kalocsai Székesegyház tornyainak újjáépítése, Zirc Bagolyvár látszó barokk manzárd tetőszerkezet elkészítése, Esztergom Búbánatvölgy Zen templomépületek ácsmunkái

2022

Rozgonyi László

A Kontexa Kft. ügyvezető igazgatója

-1995 óta ÉMSZ tag
-többszörös ÉV TETŐJE kategória díjazott,
-a vezetőség tagja több cikluson keresztül,
-területi titkár, tisztújító jelölő bizottság tagja,
-szakmai fórumok, szakmai rendezvények szervezője, levezetője,
-az Év Tetője zsűribizottság tagja.

2020

Nagy Bagács József

Ács és tetőfedő mester, bádogos, mestervizsga bizottsági elnök. Számos díjat nyert sz ÉV TETŐJE Nívódíj Pályázaton, a zsűri tagjaként is többször dolgozott. Az ÉMSZ Vezetőségének tagja. Nevéhez fűződik számos nagyon sikeres ÉMSZ Szakmai Klub és jópár hazai társadalmi munka összefogása, megszervezése is.

Farkas Imre

Az ÉMSZ Vezetőség Oktató-szakértő szekciójának tagja. Aktívan részt vett az Alátéthéjazatok tervezési és kivitelezési irányelvei és a Leesés elleni védelem tervezési és kivitelezési irányelvei kidolgozásában. Rendszeresen részt vesz az ÉMSZ által szervezett építész és mérnökképzéseken, a magastetős szakmai fórumok állandó résztvevője.

2019

Nemere Judit

Okleveles építőmérnök, az ÉMSZ marketing tanácsadó testület aktív tagja, 2014-ben az ÉMSZ megbízott titkára, az ÉMSZ magánszemély tagja. Judit a EUROSKILLS 2019-en a magyar versenyző kiválasztásában és indításában oroszlánrészt vállalt szervezőként és az ÉMSZ-t is képviselő szakmai összefogóként. A versenyen a bádogos szakmát összefogó nemzetközi manager szerepét is betöltötte.

2018

Kürtös Zoltán

Kürtös Zoltán okleveles építészmérnök, épületszigetelő szakmérnök, építésügyi szakértő, felelős műszaki vezető. Negyven éves pályája során mindvégig a szigetelésekkel kapcsolatos fejlesztői, tanácsadói, oktatói, szakértői feladatokat látott el. Az épületszigetelő-, majd az építményszigetelő szakmunkásképzésben – amíg ezek a képzések az ÉMSZ szakmai támogatásával Veszprémben folytak – 10 éven át lelkesen oktatott. Hasznosan dolgozott a Talajnedvesség és talajvíz elleni szigetelések tervezési és kivitelezési irányelvei kiadványunk szakbizottságában. „AZ ÉV TETŐJE” Nívódíj pályázat lapostetős zsűrijében szakértőként vett részt.

2017

Haraszti László

Okleveles építészmérnök, építéskivitelezési, épületrekonstrukciós és igazságügyi szakmérnök kolléga. Nem csak, mint a Villas és az Icopal cégek képviselőjét, szaktanácsadóját ismertem meg. Kiváló előadó, aki a márkáktól elvonatkoztatva magas szinten ad elő mind a mérnökök számára, mind pedig a szigetelő szakmunkások számára. Szívét-lelkét bele adja az előadásokba, a tanításba. Szívén viseli a szakképzés kérdését, és abban tevékenyen részt vesz.
Szaktudását szívesen megosztja másokkal. Köszönjük Laci!

 Pém István Zoltán

Okleveles építészmérnök, épületszigetelő szakmérnök kolléga. A szövetség felügyelő bizottságában sok éve dolgozik, áldozatos, önzetlen munkát végez. Csendes, visszafogott stílusa mellett javaslataival hozzájárult a szövetség gazdasági stabilitásának fenntartásához. Szakismeretének, lelkiismeretes munkájának eredményeként az Év Tetője Pályázaton elnyerte korábban a legmagasabb szintű elismerést, a nívódíjat. A szövetség induló új szakkönyvében, a tetőbiztonsági irányelv kidolgozásának munkabizottságában részt vesz. Köszönjük István!

2016

Matejkó József

Matejkó JozsefSzakmai tapasztalatai, a tetőfedő szakma oktatása és széles körben való terjesztése során minden lehetőséget megragadott a Szövetség hírnevének öregbítésére. 2014-2016 között az ÉMSZ vezetőségének tagjaként vett részt a Szövetség munkájában, az Év Tetője Nívódíj pályázat magastető szekciójának zsűritagjaként alapos munkájával a legmagasabb igényű tetők részletes értékelését helyezte előtérbe – szakmaiságát a tagság messzemenőkig elismeri. Aktív szerepet vállal a szakoktatás, utánpótlásképzés területén és vállalkozásában rendszeresen ad munkát tanulóknak.
2006 óta a Szövetség tagja.

2015

ifj. Puskás András

ifj, Puskás AndrásPuskás András az ÉMSZ elnökségének tagja, saját családi vállalkozását vezeti. A bádogos szakma elismert képviselői, számos díjnyertes épület bádogozási munkáinak készítője. Munkáival rendszeresen pályázik az Év Tetője Nívódíj pályázatokon, sikeres szereplője nemzetközi pályázatoknak is. Az Autoklub székházának munkáival nemzetközi elismerést is szerzett építész körökben is, az IFD döntős munkái között volt korábban ez a munkája. A 2015-ös évben elnyerték a Nemzetközi Tetőfedő Szövetség (IFD) tető világbajnokságán a fémlemez szekció díját közösen a Szolnok KAS és HOREX cégekkel való együttműködésben készült Zeneakadémia felújítással. Oktatói tevékenysége kiemelkedő jelentőségű a bádogos utánpótlás képzésében.

Virth Csaba

Virth CsabaSzakmai munkája az oktatás és a fiatalok képzésének területén nyert elismerést nemzetközi szinten is. A veszprémi Medgyaszay szakiskola oktatójaként több éve mentora a fiatal tetőfedők világbajnokságára készülő magyar csapatnak. Az általa felkészített csapattal 2014-ben elnyerték az IFD világbajnokságán az első helyezést Bukarestben. Szakmai, oktatói munkája példa értékű, a fiatalok képzésében való részvételét nemzetközi szinten is elismeri a szakma. 2010 óta tagja a Szövetségnek.

2014

Sándor Mátyás

Sándor MátyásA Medgyaszay szakiskola igazgatójaként kiemelkedő szerepe volt a hazai szakképzés magas szintű megvalósításában. Az ipar kiemelkedő képviselőivel való magas szintű kapcsolatokon keresztül kialakított oktatási rendszer, az ipar és az oktatás kapcsolatának építése területén kiemelkedő szerepet játszik szervezeti tagságának kezdetei óta. Állandó tagja az oktatási ügyekkel foglalkozó bizottságoknak, aktívan dolgozik a szakmai továbbképzés, a minisztériumi, államigazgatási területek és a Szövetség kapcsolatainak építésén. 2008 óta tagja a Szövetségnek, korábban elnökhelyettesként tevékenykedett.

2013

Tuli Szilárd

Tuli Szilárd1998 óta ÉMSZ tag, saját vállalkozását vezeti, ács tetőfedő mesterként dolgozik Balatonbogláron. Többszörös nívódíjas, az Év Tetője Nívódíj pályázatokon rendszeresen nyerte el a magastető kategóriában a kategóriadíjat munkáival, 2003-ban nívódíjas pályázattal ért el kiemelkedő sikert. Rendszeresen részt vesz az ÉMSZ szakmai rendezvényeinek szakértői támogatásában, a CONSTRUMA kiállítás gyakorlati szakmai bemutatóit vezette sok éven át. Az ÉMSZ elnökségének tagja volt, részvételével segíti a szakmai irányelvek kidolgozását és ezekben aktív részvételével veszi ki részét a Szövetségen belüli munkában.

Kovács Sándor

Kovács Sándor2008 óta ÉMSZ tag, 1995 óta vezeti saját vállalkozását. Az ÉMSZ vezetőségének tagja, a magastető szekcióban tevékenykedik.
Tagja a különböző magastetőket, cserépfedéseket érintő kiadványok szerkesztőbizottságainak, rendszeres munkát végez az ÉMSZ keretein belül. Többszörös pályázó és többszörös díjazott az Év Tetője Nívódíj pályázatokon, 2015-ben elnyerte a Nemzetközi Tetőfedő Szövetség (IFD) díját Magastető kategóriában.

2011

Csobajiné Tóth Judit

Csobajiné Tóth JuditAz ÉMSZ alapító tagja, a Vezetőség Oktató-szakértő szekciójának 2002-2004 között volt tagja. A Construma Nagydíj (később Újdonságdíj)
Pályázat zsűritagja 2004 óta. A Fiatal Tetőfedők Világbajnoksága világbajnoki ezüstérmes csapat mentora 2007-ben. Az ÉMSZ PVC tetőszigetelések tanfolyam oktatója több alkalommal. A 2011-ben megjelent ÉMSZ “PVC-s” könyv írója és főszerkesztője.

dr. Kakasy László

dr. Kakasy LászlóAz ÉMSZ-nek 1990 óta, a Vezetőség Oktató-szakértő szekciójának 2004 óta tagja, volt elnöke. Aktív oktatója az ÉMSZ építményszigetelő szakmunkás felnőttképzésnek, és több alkalommal oktatója volt az ÉMSZ PVC tanfolyamainak. Az Év Tetője Nívódíj Pályázaton tervezőként több alkalommal nyert díjat, 2011-ben az Aranyceruza vándordíjat is hazavihette. A pályázat lapostető szekciójában szerepelt zsűritagként. Az ÉMSZ 2011-ben megjelent “PVC-s” kézikönyve szerkesztőbizottsági tagja. Okleveles építészmérnök, egyetemi adjunktus, a BME Épületszerkezettani Tanszék oktatója.

2009

Bilonka István

Bilonka István1994 óta tagja az ÉMSZ-nek, ettől az időtől kezdve egészen 2006-ig a vezetőség bádogos szekciójának tagja volt. Szaktudásával a Bádogos munkák tervezési és kivitelezési szabályai szakkönyv kidolgozásában aktívan közreműködött. Az Év Tetője Nívódíj Pályázaton zsűritagként dolgozott 1997-ben, 2003-ban, 2004-ben és 2009-ben is. Vállalkozása az Év Tetője Nívódíj Pályázaton résztvevőként 1993-tól folyamatosan díjazott volt (egy nívódíj, egy kiemelt kategória díj, egy kategóriadíj, 3 különdíj).

Kassay Jenő

Kassay JenőAz ÉMSZ korábbi ügyvezető titkára. Okleveles építőmérnök, okleveles épületszigetelő szakmérnök. Feladata a szövetség működtetése és fejlesztése megvalósítása a közgyűlési és vezetőségi irányelveknek megfelelően. Az ÉMSZ valamennyi tevékenységében és programjaiban irányítói, koordinátori feladatokat lát el és aktívan részt is vesz a kidolgozásban, lebonyolításban. A szövetség munkaszervezetének, az ÉMSZ Titkárságnak vezetője. Nős, négy gyermek édesapja.

2008

Sólyomi Péter

Sólyomi Péter1993 óta tagja az ÉMSZ-nek. 2004-től a Hőszigetelő szakbizottság tagja,az Oktató szakértő szekcióban vezetőségi tag.
Energetikai kérdésekben az ÉMSZ szakmai tanácsadója. „A Te házad mennyit fogyaszt” című ÉMSZ épületenergetikai kiadvány kidolgozója.
1998 óta a Regionális Szakmai Napok állandó előadója épületenergetika témában.

Kóbor Csaba

Kóbor Csaba2001-től ÉMSZ tag. 2004 óta tagja a vezetőségnek a magastető szekcióban. Konzulensként részt vett a Cserépfedések könyv kidolgozásában. Az Év Tetője Nívódíj Pályázaton 2002-ben két kategóriadíjat is nyert. Az IFD Fiatal Tetőfedők Világbajnoksága magas tetős csapat mentora 2001 óta. 2001-ben bronzérmet, 2003-ban ezüstérmet, 2007-ben aranyérmet, 2008-ban bronzérmet, majd 2009-ben ezüstérmet nyert az általa felkészített magastetős magyar csapat.

2007

Kujbus Mihály

Kujbus Mihály1995 óta tagja a szövetségnek, a vezetőség bádogos szekciójában 2000 óta vezetőségi tag, volt elnök, 2008 óta elnökhelyettes. Az ÉMSZ kelet-magyarországi területi megbízottjaként 2001 óta tevékenykedik. A területi klubok, regionális szakmai napok szervezésében Debrecenben és Nyíregyházán 2000 óta folyamatosan részt vesz. 2004-ben az Építők Napja alkalmából miniszteri kitüntetésben részesült. 2005-ben az első magyar Bádogos Fórum szervező házigazdája. Cége az Év Tetője Nívódíj Pályázat bádogos szekciójának egyik legeredményesebb résztvevője (egy kiemelt kategória díj, négy kategória díj, egy elismerő oklevél).

Csott Róbert

Csott RóbertAz ÉMSZ tagja 2001 óta. A vezetőségben 2002-2004 között az oktató-szakértő szekcióban dolgozott, majd 2004 óta elnökhelyettes.
Az IFD szakbizottság magastető szekciójának állandó tagja 2004-től. 2007-ben a Magyarországon rendezett 20. IFD Fiatal Tetőfedők Világbajnokságán a zsűri elnöke. A Cserépfedések tervezési és kivitelezési szabályai szakkönyv főszerkesztője. Az Év Tetője Nívódíj Pályázat magastető szekciójának zsűrijében 2002 óta folyamatosan részt vesz. A regionális szakmai napok állandó előadója.

2006

Dr. Birghoffer Péter

Dr. Birghoffer Péter1992-től a RHEINZINK Hungária Kft. ügyvezető igazgatója, amely Kft. 1993 szeptemberétől tagja a Szövetségnek.
A bádogos szakoktatás egyik legfőbb támogatója. Aktívan részt vett a Bádogos munkák tervezési és kivitelezési könyv szerkesztési munkájában,
Szántó Lászlóval közösen főszerkesztője a kiadványnak.

Marusa Mihály

Marusa MihályA sükösdi székhelyű Marusa Kft. ügyvezetője és tulajdonosa. Az ÉMSZ vezetőség magastető szekciójának több cikluson keresztül is tagja volt. Az Év Tetője Nívódíj pályázat magastető szekciójában több alkalommal volt bíráló bizottsági tag. A Leonardo de Vinci európai uniós szakképzési programban cége is szerepet vállalt. A területi klubok mellett a Regionális Szakmai Napok társszervezője is volt a régióban.

Tamási József

Tamási József1989. szeptemberétől tagja a Szövetségnek. 1999-2000 között, illetve jelenleg is a Felügyelő Bizottság tagja. Cége, a TECTUM Kft. az Év Tetője Nívódíj Pályázat lapostető szekciójának egyik legeredményesebb tagja, sokszoros nívódíj nyertes. 1997-2006 között az ÉMSZ Hírek Szerkesztő Bizottságának, valamint 1999-től az ÉMSZ Évkönyv Szerkesztő Bizottságának is aktív tagja. 2005-ben az Évkönyv kapcsán az Év Hirdető Toborzója címet is elnyerte. Az épületszigetelő szakmunkás képzés oktatója.

2004

Csóli Péter

Csóli PéterA Tectum Kft brigádvezetője. Az Év Tetője Nívódíj Pályázat lapostető szekciójában több nívó-, kategória- és különdíjat nyertek. Szakoktatóként részt vesz az épületszigetelő szakmunkásképzésben. Legismertebb tanítványa Futó László, a 2003. évi Fiatal Tetőfedők Világbajnokság lapostető szekciójának aranyérmese.

Dr. Molnár Attila

Dr. Molnár AttilaA Medgyaszay István Szakképző Iskola, Gimnázium és Kollégium alapító igazgatója (2007-ig). Korábban vezetőségi tag, 2002-től elnökhelyettes,  2006-2008 között az ÉMSZ elnöke. A hazai tetőfedő képzés megalapozója. Az ÉMSZ oktatási programját koordinálja. Nevéhez fűződik a tetőfedő mesterképzés beindítása. A 2003. évi Fiatal Tetőfedők Világbajnokság házigazdája. Tanítványai a hazai és külföldi versenyeken és az Év Tetője Nívódíj Pályázaton egyaránt sikerrel képviselik a szakmát.

Szántó László

Szántó LászlóOkl. építészmérnök és bádogos kivitelező. A budapesti telephelyű Szántó Fivérek és Kozma Kft ügyvezetője. A “Bádogos munkák tervezési és kivitelezési szabályai” című szenzációs kiadvány társszerkesztője. Az Év Tetője Nívódíj Pályázat bádogos szekciójának többszörös nívó- és kategóriadíjasa, emellett több ízben bíráló bizottsági tagja. Az ÉMSZ Vezetőség korábbi elnökhelyettese illetve bádogos szekciójának alelnöke és tagja is volt. Az ÉMSZ elnöke volt 2008-2010 között. Szakokatóként részt vesz a bádogos képzésben.

Fülöp Zsuzsanna

Fülöp ZsuzsannaAz ÉMSZ alapító tagja. Az ÉMSZ Hírek és az Évkönyv szerkesztőbizottságának hosszú évek óta tagja. A vezetőség oktató-szakértő majd magastető szekciójának volt tagja. Aktív szerepet vállalt az ÉMSZ tetőszigetelések és mélyépítési szigetelések irányelvei kidolgozásában. 2003 óta az Etikai Bizottság elnöke. Oktatóként részt vett a tetőfedő mesterképzésben és az épületszigetelő szakmunkásképzésben is.

Dobos József

Dobos JózsefAz UNISZIG Épületszigetelő Szövetkezet elnöke. Több cikluson keresztül vezetőségi tag volt, jelenleg a Felügyelő Bizottság tagja. Az Év Tetője Pályázat Bíráló Bizottságának dolgozott több alkalommal és pályázóként nívódíjat is nyert a lapostető szekcióban. Szerepet vállalt az ÉMSZ oktatási programjában és felkészítő tanárként segítette a Fiatal Tetőfedők Világbajnokságán a magyar részvételt. Tanítványa bronzérmet nyert 2002-ben és társmentorként különdíjat értek el 2004-ben.

2003

Nemes Ferenc

Nemes FerencAz ÉMSZ bádogos szekciójának aktív tagja. Az Otthon Szervíz Kft ügyvezetője. Az Év Tetője Nívódíj Pályázat bádogos szekciójában cége díjat nyert. A bíráló bizottságnak hosszú évek óta tagja. Részt vett a “Bádogos munkák tervezési és kivitelezési szabályai” című könyv kidolgozásában.

Vladár Péter

Vladár PéterAz ÉMSZ alapító tagja, hosszú éveken keresztül elnökségi tag majd 2000-2002 között az ÉMSZ elnöke volt. Nevéhez fűződik az épületszigetelő szakmunkásképzés létrejötte. Az ÉMSZ szigetelési irányelveinek aktív kidolgozója, a mélyépítési irányelv társszerkesztője. A Tectum Kft ügyvezető igazgatója volt. Cége az Év Tetője Nívódíj Pályázat lapostető szekciójának egyik legeredményesebb résztvevője. Dolgozójuk nyert aranyérmet a 2003. évi Fiatal Tetőfedők Világbajnokságán.

2002

Horváth Sándor

Horváth SándorAz ÉMSZ alapító tagja és 2004-2006 között elnöke volt. A BMGE oktatója, az épületszigetelő szakmérnökképzés felelőse, a Pataky és Horváth Építésziroda Kft. ügyvezetője. Cége az Év Tetője Nívódíj Pályázat többszörös tervezői díjazottja. Az ÉMSZ irányelvek legaktívabb kidolgozója (tetőszigetelések, zöldtetők, mélyépítési szigetelések, alátéthéjazatok). Korábban a Nemzetközi Tetőfedő Szövetség (IFD) épületszigetelő szekciójának alelnöke volt, 2005-től az IFD elnöke volt több éven át.

Knittel Ferenc

Knittel Ferenc2 évig elnökhelyettes, a magastetős szekció alelnöke volt.
Az Év Tetője Nívódíj Pályázat egyik legeredményesebb résztvevője a magastető szekcióban.
Az IFD tetőfedő verseny felkészítő tanára éveken keresztül.
A 2003-ban elért ezüstérem megszerzésében meghatározó szerepe volt.
A Tetőfedő Szakkollégium megalapítója. Siófoki regionális titkárként ÉMSZ klubok szervezője.

2001

Havas György

Havas GyörgyOkl. építészmérnök és épületszigetelő szakmérnök. Az R.W. Bautech Hungary ügyvezető igazgatója volt. Az ÉMSZ alapító tagja, 1995 – 1998-ig elnök, majd gazdasági tanácsadó volt. 1999-2004 között az Építőanyagkereskedők Magyarországi Szövetségének elnöke volt.

Dr. Matolcsy Károly

Dr. Matolcsy KárolyAz ÉMSZ alapító tagja, hét évig titkára, majd két évig elnöke. Az ÉMI Kht. tudományos főmunkatársa, a BMGE külsős oktatója. Nevéhez fűződik a Szövetség szervezetének kiépítése, szakmai és társadalmi rendezvényeinek bevezetése, valamint a nemzetközi kapcsolatok kialakítása Európában és Amerikában.

2000

Bakondi János

Bakondi JánosNyugalmazott egyetemi docens volt. Közel három évtizedig tanított a BME Épületszerkezeti Tanszékén. Ezt megelőzően tizenkét évet a kivitelezésben, majd tizenkét évet tervezőként dolgozott. 1952-től épületszerkezeti és kivitelezői szakértő és tanácsadóként dolgozott.
Az Év Tetője Nívódíj Pályázat bádogos szekcióját vezette éveken keresztül.

Dr. Beleznay Géza

Dr. Beleznay GézaOkl. építészmérnök, műszaki doktor. 2000 szeptemberében Aranydiplomát kapott. Az ÉMSZ alapító tagja volt. Az Év Tetője Nívódíj Pályázat bíráló bizottságának tagjaként hosszú éveken keresztül vett részt az értékelésben. Hét könyve, illetve több magyar és külföldi publicisztikai munkája jelent meg. Huszonnyolc éven át vízszigetelési alkalmazástechnikai munkát végzett.

1999

Perényi László

Perényi LászlóAz ÉMSZ alapító tagja és első titkára volt. A vízszigetelő és bádogos szakmunkás tanulók országos ÉMSZ versenyének kezdeményezője és megszervezője volt. A Nemzetközi Tetőfedő Szövetséghez való csatlakozásban meghatározó szerepe volt. A Zsindely “kas” Kft. szakértő munkatársa volt.

Ramotsa Zoltán

Ramotsa ZoltánAz ÉMSZ alapító tagja. C. egyetemi docens, Eötvös Loránd-díjas. Évtizedeken át a BME Épületszerkezeti Tanszék oktatója. Dolgozott a TTI-ben és a “kas” Rt.-ben is.

Az MSZT/MB 120 “Hajlékony lemezek vízszigeteléshez” nemzeti szabványosító műszaki bizottság elnöke. Építési szakértő, és műszaki tanácsadó.

1998

Bagaméry Lajos

Bagaméry LajosAz ÉMSZ alapító tagja, több cikluson keresztül az Épületszigetelő Szekció tagja, később alelnöke volt. A nyíregyházi SZAKSZIG Kft. alapítója és ügyvezető igazgatója volt. Cége az Év Tetője Nívódíj Pályázat lapostető szekciójában nívódíjat és számos kategóriadíjat is nyert.

Dr. Osztroluczky Miklós

Dr. Osztroluczky MiklósAz ÉMSZ alapító tagja, korábban vezetőségi tagja volt. Az Ybl Miklós Műszaki Főiskola Építészeti Tanszékének vezetője volt. Az Év Tetője Nívódíj Pályázat bíráló bizottságának elnöke és az ÉMSZ Hírek és az Évkönyv szerkesztőbizottságának elnöke volt.

1996

Brúzsa László

Brúzsa LászlóAz ÉMSZ alapító tagja és korábban vezetőségi tagja volt. A Budapesti Műszaki Egyetem Magasépítési Tanszékén évtizedekig tanított, később külső konzulensként is. Emellett igazságügyi szakértőként tevékenykedett. Az Év Tetője Nívódíj Pályázat bíráló bizottságának hosszú éveken keresztül szakértő tagja volt.

Puskás András

Puskás AndrásElnöksége idején volt szövetségünk a 2003. évi Fiatal Tetőfedők Világbajnoksága házigazdája, ahol a magyar csapat arany- és ezüstérmet szerzett lapostető – illetve magastető szekciókban. A Bádogos munkák tervezési és kivitelezési szabályai című kiadvány szintén elnöksége idején jelent meg. Cége a Puskás Művek Bádogosipari Kft. az Év Tetője Nívódíj Pályázat fémlemezfedések szekciójának egyik legsikeresebb résztvevője.

1995

Csabai Béla

Csabai Béla

Korábban a Bramac Kft. igazgatója, majd az ARÉV Rt. és a Hazai Építő Vállalkozó Rt. vezérigazgatója. Az ÉMSZ Magastető Szekciójának létrejöttében és a Nemzetközi Tetőfedő Szövetséghez (IFD) való csatlakozásban játszott meghatározó szerepet.

Medgyesi András

Medgyesi AndrásAz ÉMSZ alapító tagja volt. A vezetőségben az épületszigetelő szekció alelnökeként tevékenykedett. Az ISO-SYS Rt. elnök-vezérigazgatója volt. Kezdeményezésére jött létre az Év Tetője Nívódíj Pályázat, ahol a lapostető szekcióban cége az egyik legsikeresebb résztvevő. A bitumenes lemezszigetelések szakbizottsági munkáiban vett részt.

1994

Dr. Petró Bálint

Az ÉMSZ alapító tagja és első elnöke. Az Év Tetője Nívódíj Pályázat bíráló bizottságának 6 éven keresztül elnöke volt. Nevéhez fűződik az egyetemi szigetelő szakmérnökképzés beindítása. 2003-ig a Budapesti Műszaki Egyetem Építészmérnöki Kar dékánja volt.

Péli József

Péli JózsefSzövetségünk alapító tagja és lelkes támogatója volt. Az Év Tetője Nívódíj Pályázatok bíráló bizottsági munkájában tevékeny szerepet vállalt. A Lapostetőirányelv létrejöttének szorgalmazója volt. Az ÉMSZ-tű-díjat poszthumusz kapta meg.