A tető dísze lesz. És sokáig az is marad.

  1. május 4-étől rendelhető a Tondach színes Ereszcsatorna rendszere.

Egy tető nem csupán cserepekből és lécekből áll, hanem több különféle tartozékból tevődik össze az a rendszer, mely biztonságot nyújt a lakók számára. Ezek biztosítják a tető hosszú távú tartósságát, és az épület esztétikai megjelenésében is fontos szerepet játszanak. A Tondach ereszcsatorna rendszere – kiemelkedő funkcionalitása és élettartama mellett – a tető díszévé is válik.

A Tondach fém Ereszcsatorna Rendszer EN 612 termékelőnyei:

  • Felületkezelés

Az öngyógyuló horgany réteggel ellátott masszív acéllemezt további megnövelt vastagságú, alacsony súrlódási együtthatójú HDP bevonattal láttuk el mind a külső és a belső oldalon egyaránt. Ez nem csupán a korrózió elleni védelmet növeli, de a csatorna színtartósságát is évtizedeken keresztül biztosítja. Emellett javítja a termék ellenállóságát a szállítás és felszerelés közbeni esetleges karcolásokkal szemben.

A belső oldali felületkezelés hatékony védelmet biztosít az esetlegesen beeső fém tárgyak elektrokémiai korróziós hatásával szemben is.

  • Geometria

A félköríves külső peremes kialakítás extra merevítésként biztosítja a termék szerkezeti stabilitását, ellenállóbbá teszi a mechanikai hatásokkal szemben (pl. nekitámasztott létra), továbbá biztosítja, hogy a csapadék szélsőséges esetekben is kizárólag a megfelelő irányban távozhasson a csatornából.

A belső peremes rendszerekkel ellentéteben itt nem kell tartanunk a jég szétfeszítő hatásától és az esetleges horpadásoktól sem.

  • Kapacitás

A 333 mm-es kiterített csatornaméret és a hozzá csatlakozó 100 mm átmérőjű lefolyó rendszer az érvényes szabványoknak megfelelően a családi házas alkalmazások döntő részében tökéletes vízelvezetést biztosít.

  • Kivitelezés

Az előregyártott rendszerelemek garantálják a tökéletes illeszkedést és egyenesfutást. A Tondach ereszcsatorna rendszere többféle illesztési módot biztosít, így a szakemberek az általuk nagyobb gyakorlattal alkalmazott megoldást választhatják.

Az ereszcsatorna illesztéseket gumis gyorscsatlakozó bilinccsel, vagy a kónikus kialakításnak köszönhetően akár toldva, szegecseléssel is lehetséges rögzíteni.

Ingyenes szolgáltatások:

A Tondach ingyenes, személyre szabott szolgáltatásával segít vásárlóinak, vagy szakmai partnereinek a mennyiségszámításban.

Ha a Tondach szakemberei számára e-mailen elküldi alaprajzát, a homlokzati rajzokat és a metszetrajzokat, néhány napon belül választ kaphat kérdéseire!

A Tondach ingyenes anyagszükséglet számítása a teljes tetőrendszerre – ezen belül az ereszcsatornára is – elérhető az ajanlat@wienerberger.hu e-mai címen.

Ingyenes kiszállítás: a feltételekről érdeklődjön a Tondach kereskedő partnereinél!

Az új termékkel kapcsolatban elérhető Tondach ereszcsatorna prospektus és a beépítési útmutató az alábbi linkről tölthető le:

www.wienerberger.hu

Tökéletes illeszkedés, hosszú élettartam, elegáns megjelenés. Válassza építkezésnél a Tondach ereszcsatorna rendszereket!

További hírek:

TONDACH Képzések

2023 december 12.|

Jöjjön Tondach képzésre! Kedves Tetőfedő Partnereink! A Tondach meghirdette 2024-es tetőfedő képzési programját! A program [...]