Ezúton szeretnénk köszönetet mondani mindenkinek, aki eljött a TETŐS SZAKEMBEREK TALÁLKOZÓJÁRA! Büszkék vagyunk rá, hogy az országos szakmai találkozónkon már első alkalommal 515 szakember vett részt. Ebből 418 fő regisztrált szakmai látogató volt és 97 szakember a színvonalas megvalósításért felelt mentorként, koordinátorként vagy kiállítóként. A rendezvény az ÉMSZ Titkárság szervezésében került megrendezésére.
🤩 Mutatjuk az eseményről készült összefoglaló videót és 👉Várunk szeretettel a 2024-es TETŐS SZAKEMBEREK TALÁLKOZÓJÁRA is, amin a terveink szerint továbbra is ingyenesen vehetnek majd részt a szakemberek.
For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded. For more details, please see our Adatkezelési tájékoztató.
I Accept

További hírek:

RSZN Hibrid konferencia Budapest

2023 november 30.|

IDEI UTOLSÓ ÉMSZ RSZN HIBRID KONFERENCIA BUDAPESTEN karácsonyi időjárással Köszönjük minden pártolónknak, tagunknak, partnerünknek az [...]

DÖRKEN Tetőfedő Mesterkurzus

2023 november 29.|

Jövőre újra DÖRKEN Tetőfedő Mesterkurzus Plus!Immár 20. alkalommal szervezi meg a DÖRKEN 3 napos továbbképzését!A résztvevők [...]

Társadalmi munka Budakeszin

2023 november 20.|

EGY LEÉGETT 3 GENERÁCIÓS CSALÁDI HÁZ TETŐJÉT MAGYAR ÁCSOK, TETŐFEDŐK, BÁDOGOSOK ÁLLÍTJÁK HELYRE TÁRSADALMI MUNKA [...]