Pontosság, gyorsaság, minőség: ezek határozzák majd meg a csapatok teljesítményét november 9. és 12. között a svájci St. Gallenben megrendezett világbajnokságon.
Az indulók maketteken dolgoznak, amelyek minden esetben tartalmaznak legalább egy, a mestervizsga szintjét elérő, vagy meghaladó feladatot, csomópontot. A feladatok kifejezetten nehezek: a munkát általában csak a versenyzők fele képes idően befejezni.
A versenyt a Nemzetközi Tetőfedő Szövetség (IFD) 1988 óta rendezi meg. Azóta Magyarország többször állhatott dobogóra és több alkalommal adott otthont a rendezvénynek. Nem csak magyar indulója van az eseménynek, de hazánk a zsűriben is képviselteti magát, az ÉMSZ Vezetőségi tagja, Nemere Judit a bádogosok munkáját értékelő zsűri tagja lesz idén.
Az idei résztvevők már részt vettek egy válogatóversenyen, így nyerték el az indulás jogát. A szorgalmuk, a tehetségük, az elhivatottságuk adott: most már csak a szurkolókon és támogatókon áll, hogy minél nagyobb sikereket érjenek el.

További hírek:

TONDACH Képzések

2023 december 12.|

Jöjjön Tondach képzésre! Kedves Tetőfedő Partnereink! A Tondach meghirdette 2024-es tetőfedő képzési programját! A program [...]

RSZN Hibrid konferencia Budapest

2023 november 30.|

IDEI UTOLSÓ ÉMSZ RSZN HIBRID KONFERENCIA BUDAPESTEN karácsonyi időjárással Köszönjük minden pártolónknak, tagunknak, partnerünknek az [...]