Pontosság, gyorsaság, minőség: ezek határozzák majd meg a csapatok teljesítményét november 9. és 12. között a svájci St. Gallenben megrendezett világbajnokságon.
Az indulók maketteken dolgoznak, amelyek minden esetben tartalmaznak legalább egy, a mestervizsga szintjét elérő, vagy meghaladó feladatot, csomópontot. A feladatok kifejezetten nehezek: a munkát általában csak a versenyzők fele képes idően befejezni.
A versenyt a Nemzetközi Tetőfedő Szövetség (IFD) 1988 óta rendezi meg. Azóta Magyarország többször állhatott dobogóra és több alkalommal adott otthont a rendezvénynek. Nem csak magyar indulója van az eseménynek, de hazánk a zsűriben is képviselteti magát, az ÉMSZ Vezetőségi tagja, Nemere Judit a bádogosok munkáját értékelő zsűri tagja lesz idén.
Az idei résztvevők már részt vettek egy válogatóversenyen, így nyerték el az indulás jogát. A szorgalmuk, a tehetségük, az elhivatottságuk adott: most már csak a szurkolókon és támogatókon áll, hogy minél nagyobb sikereket érjenek el.

További hírek:

Köszönet a PREFA Hungáriának

2022 november 16.|

Köszönjük a PREFA Hungária Kft-nek, idei VB részvételünk főtámogatójának a hónapokon keresztül biztosított segítséget, háttér [...]