Ünnepélyesen átadták AZ ÉV TETŐJE 2018 Nívódíj pályázat díjait – Tetőfokon volt a hangulat

[/vc_column_text][vc_column_text]Április 5-én pénteken, a CONSTRUMA kiállításon adták át a tetős építőipari vállalkozók legnívósabb hazai megmérettetésének díjait. Közel kétszázan vettek részt az ünnepségen. A nagyszámú vendég többsége láthatóan nem itt futott össze először! A kezdésig baráti üdvözlések élénk beszélgetés hallatszott a 25-ös pavilonban, a díjátadó helyszínén.

Sándor Mátyás az ÉMSZ elnöke köszöntötte a díjazottokat, az érdeklődőket, a sajtó munkatársait, s külön is a zsűri tagjait.

Az idén 33 pályamunka kapott elismerést. A díjkiosztás az elismerő oklevelek átadásával kezdődött, s a rövid szünetben kínált frissítő után került sor a vándordíjak átadására. A magyarok mellett osztrák és német szakmai kiválóságok részvételével összeálló zsűri   értékelése szerint összesen 33 pályamunka részesült elismerésben. A verseny lebonyolításához értékes segítséget nyújtottak a szponzorok, akikről az ÉMSZ honlapján és a facebook oldalon is találnak részletesebb információkat is.

A díjak

A Fődíj egy Nívódíj  (ez egy vándor díj, amit a nyertes 1 évig tarthatja magánál) és hozzá pénzjutalom.

A vándordíjakat (Aranykalapács, Aranykefe, Aranykályha, Aranysalejzni, Aranyszekerce , Aranyceruza)  a nívódíj  és különdíj nyertesek vihetik haza egy évre.

A Fődíjak 100.000 Ft pénzdíjazást kapnak, a kategória díjazottok 40.000 Ft-ot.

A Nívódíjakat kapták:

ÁCSSZERKEZET SZEKCIÓBAN fődíjas lett URBANICS JÁNOS ÁCSMESTER (egyéni vállalkozó – Sárisáp), az ÉMSZ tagja. A búbánatvölgyi Zen templom ácsszerkezetét neves koreai építész tervei alapján, extra nagy keresztmetszetű gerendákból építette meg. A luc rétegragasztott gerenda alapanyag szállítója: Larex Trade kft.

MAGASTETŐ SZEKCIÓBAN nívódíjas FARKAS GYÖRGY TETŐFEDŐ MESTER (egyéni vállalkozó – Gárdony) a TEGY tagja, a fődíjat kerámia cserép kategóriában indított kápolnásnyéki családi házával érdemelte ki. A tetőtér beépítés és az új tetőszerkezet méltó koronája a felújított épületnek. A projektben felhasznált anyag Bramac Smaragd kerámia tetőcserép teakfa.

FÉMLEMEZTETŐ SZEKCIÓBAN megosztott nívódíjas lett BARTUS PÉTER BÁDOGOSMESTER (Hafter Kft. – Göd) összetett és áttörésekkel bőven ellátott nívódíjas tetőjével. A belvárosi OTP irodaház fémlemez fedése igazi szakmai ínyencség. A projektben felhasznált anyag RHEINZINK prePATINA bright rolled.

FÉMLEMEZTETŐ SZEKCIÓBAN megosztott nívódíjas lett KISS KÁROLY BÁDOGOSMESTER (egyéni vállalkozó – Budakeszi) és SZABÓ ATTILA BÁDOGOSMESTER (Szabó Tetőfedő Kft. – Pásztó), az ÉMSZ tagjai. Az eltolásos legyezősávokkal, korcolt lemezfedéssel készített szemet gyönyörködtető munka. A projektben felhasznált anyag: PREFA Prefalz P.10 világosszürke.

[/vc_column_text][vc_column_text]A díjátadó képei és a pályamunkákról készült videók: https://emsz.hu/ev-tetoje-nivodij/ev-tetoje-2018/

További hírek:

TONDACH Képzések

2023 december 12.|

Jöjjön Tondach képzésre! Kedves Tetőfedő Partnereink! A Tondach meghirdette 2024-es tetőfedő képzési programját! A program [...]