🌐🔨⚒️SVÁJC FIATAL TETŐFEDŐK VILÁGBAJNOKSÁGA🔨⚒️🌐 – III/1. NAP
ÉRTÉKELÉSE
Tegnap a magyar bádogos, tetőfedő és szigetelő csapat keményen megdolgozott az elismerésért; a svájci és az osztrák kollégák is gratuláltak a nap végén a teljesítményünkhöz. Mindhárom mentorunk bizakodó az eredmènyt illetően. A verseny 8.30-kor indult; a starttól számítva 8 órája volt a csapatoknak az első feladatra az ebédszünettel együtt. Az elkészült munkákat 3 fős zsűri értékeli minden versenyszámban, külön pont jár a megfelelő munkavédelemért és a tisztaságért.
Ma megint 8.30-tól szoríthatunk a versenyzőinkért és délután le is zárul a verseny hivatalos programja. A pénteki már szabadon választott feladat, amit a rendelkezésre álló anyagokból oldanak meg kreatívan a teamek. Ennek eredménye a végső sorrendbe már nem számít bele: a 3. napon a VB különdíjáért folyik majd a küzdelem.
Idén hölgyek is indultak a versenyen, a német bádogos csapatban és az észt szigetelő teamben is találkozhatunk a szebbik nem képviselőivel.

További hírek:

TÁRSADALMI MUNKA CSOBÁNKÁN

2023 március 14.|

TEGY-ÉMSZ KÖZÖS TÁRSADALMI MUNKA CSOBÁNKÁN A VÁRÉPÍTŐ PÁLYÁZAT KERETÉBENMi történik akkor, ha két egyesület összefog?Egy kisebb [...]

  • Ramotsa Zoltán

Elhunyt Ramotsa Zoltán

2023 március 2.|

Frissen kaptuk a szomorú hírt, hogy szakmánk nagy öregje, sokak tanítója és példaképe, az ÉMSZ [...]