CREATON Tetőszépségverseny 2022

A CREATON South-East Europe Kft. 2023. április 27-én tartotta a 13. CREATON Tetőszépségverseny ünnepélyes díjátadó gáláját. A tavalyi sikeres rendezvény és a sok pozitív visszajelzés után idén ismét egész napos programmal készültünk vendégeinknek.

A délelőtt folyamán Szalkai-Szabó Zoltán, Kereskedelmi igazgató bemutatta új, a tetőfedőknek szóló applikációnkat, valamint Galovszky Ferenc, Alkalmazástechnikai vezető tartott szakmai előadást a CREATON termékfejlesztéseiről. A délutánt a Driving Camp pályáján töltöttük, ahol egy házi gokart versenyen mérettették meg magukat a vendégeink.

Az este folyamán a pályázat kulisszatitkaiba Dr. Tóth Elek DLA, a BME Építőanyagok és Magasépítés Tanszékének címzetes egyetemi tanára és egyben a zsűri elnöke nyújtott betekintést. A pályázatra sok, magas minőségű pályamunka érkezett, ezek közül 12 pályaművet terjesztettünk fel az ÉMSZ Nívódíjára és 9 pályaművet díjaztunk.

A 2022-es CREATON Tetőszépségverseny díjazottjai:

  1. helyezett: Tóth Árpád – Családi ház, Balatonfenyves
  2. helyezett: Zsárik Ferenc – Szentháromság-templom, Ócsa

III. helyezett: Katona Szabolcs – Református templom, Gárdony

Különdíj: Baricza Krisztián – Családi ház, Gárdony

Különdíj: Kádár László – Családi ház, Gyömrő

Különdíj: Luter Tibor – Családi ház, Kiskutas

Különdíj: Matejkó József – Családi ház, Nyíregyháza, Nyíres

Különdíj: Tóth Árpád – Családi ház, Fonyód

Különdíj: Zsárik Ferenc – Irodaépület, Budapest

ÉMSZ Nívódíjra felterjesztve: Nagy Richárd – Családi ház, Csolnok

ÉMSZ Nívódíjra felterjesztve: Orbán Zoltán – Közösségi ház, Hács

ÉMSZ Nívódíjra felterjesztve: Tóth Árpád – Családi ház, Balatonkeresztúr

A CREATON SEE a díjazottaknak és minden pályázónak ezúton is gratulál.

A szakmai zsűrinek is köszönjük a munkáját: a zsűri elnöke, Dr. Tóth Elek DLA (címzetes egyetemi tanár,  BME Építőanyagok és Magasépítés Tanszék) volt, a zsűri további tagjai Kovács Sándor (a 2021. évi Tetőszépségverseny I. díjasa), Huszár Gábor (a Tető Építők Egyesületének delegáltja), Urbanics János (az Épületszigetelők, Tetőfedők és Bádogosok Magyarországi Szövetségének delegáltja), Trombitás Zoltán (a CREATON SEE szerviztechnikusa) és Galovszky Ferenc (a CREATON SEE Alkalmazástechnikai vezetője) voltak.

Külön öröm számunkra, hogy köszönthettük Trombitás Zoltán szerviztechnikus kollégánkat, aki idén vonul nyugdíjba a CREATON kötelékéből. Örömökben gazdag nyugdíjas éveket kívánunk neki!

Köszönjük mindenkinek, aki velünk töltötte ezt a napot, remek élményekkel gazdagodtunk!

További hírek:

TONDACH Képzések

2023 december 12.|

Jöjjön Tondach képzésre! Kedves Tetőfedő Partnereink! A Tondach meghirdette 2024-es tetőfedő képzési programját! A program [...]

RSZN Hibrid konferencia Budapest

2023 november 30.|

IDEI UTOLSÓ ÉMSZ RSZN HIBRID KONFERENCIA BUDAPESTEN karácsonyi időjárással Köszönjük minden pártolónknak, tagunknak, partnerünknek az [...]