Bemutatjuk a bádogos csapat tagjait:

Vlkovszky Norbert
A fiatal szakember nem az első bádogos a családban, nagypapája, édesapja és bátyja is ezt a mesterséget űzi.
Norbert a Hidasi Tibor által vezetett Pilisi Pléh-Boy Kft. alkalmazottja, ahol jól felszerelt műhelyben, modern gépeken dolgozik és a számítógép által vezérelt gépek programozását is megtanulhatja. Szívesen dolgozik alumínium alapanyaggal, a tetők mellet közel állnak hozzá a korszerű megjelenésű homlokzatburkolatok is. Egyik kedvenc munkája a pilisvörösvári gimnázium épülete, amelyen a tető kiselemes fedése alumínium homlokzatburkolattal párosul. A versenyre való felkészülés izgalommal tölti el és örül, hogy új kihívásokkal kell szembenéznie a versenypáston.
Márk András
Édesapja is bádogos, a Márk Bádog alapító tulajdonosa, közel 20 éve foglalkoznak bádogos és tetőfedő munkákkal Agyagosszergényen. A bádogos szakma gyerekkora óta érdekelte, de először mechatronikai technikus végzettséget szerzett, majd gépészmérnöki tanulmányokat folytatott. Végül a közösségi médiában találkozott olyan munkákkal, orosz bádogosok munkáival, amelyek hatására végül is visszatért a családi vállalkozáshoz és ezt a gyönyörű mesterséget választotta.
Legszívesebben egy kapuvári munkájára gondol vissza, ahol a templomtorony fedését készítették. András az édesapja által alapított vállalkozást szeretné erősíteni, támogatni és esetleg majd egyszer tovább vinni. Számára a VB részvétel fontos tapasztalat szerzési lehetőség, mivel erősíteni szeretné a szépre, a tökéletesre való törekvése mellett azt is, hogy az idő faktor ugyanolyan lényeges legyen a munkája során.
Drukkoljunk nekik megosztásokkal!

További hírek:

EUROSKILLS szurkolók

2023 szeptember 7.|

Elindultak az ÉMSZ-es szurkolók Gdańskba, a nyitó nap végén már velünk lesznek a versenypást szélén. [...]

EUROSKILLS GDANSK Megnyitó

2023 szeptember 6.|

POLSAT PLUS ARÉNA GDAŃSK Megkezdődött a szakmák európa bajnokságának megnyitó ceremóniája. A versenyen 22 szakmában [...]

EUROSKILLS GDANSK

2023 augusztus 31.|

SZURKOLJUNK EGYÜTT A HAZÁNKAT ÁCS SZAKMASZÁMBAN KÉPVISELŐ VERSENYZŐNEK Lampert Benedeknek és felkészítőjének Forró Máténak! A [...]