Bemutatjuk a bádogos csapat tagjait:

Vlkovszky Norbert
A fiatal szakember nem az első bádogos a családban, nagypapája, édesapja és bátyja is ezt a mesterséget űzi.
Norbert a Hidasi Tibor által vezetett Pilisi Pléh-Boy Kft. alkalmazottja, ahol jól felszerelt műhelyben, modern gépeken dolgozik és a számítógép által vezérelt gépek programozását is megtanulhatja. Szívesen dolgozik alumínium alapanyaggal, a tetők mellet közel állnak hozzá a korszerű megjelenésű homlokzatburkolatok is. Egyik kedvenc munkája a pilisvörösvári gimnázium épülete, amelyen a tető kiselemes fedése alumínium homlokzatburkolattal párosul. A versenyre való felkészülés izgalommal tölti el és örül, hogy új kihívásokkal kell szembenéznie a versenypáston.
Márk András
Édesapja is bádogos, a Márk Bádog alapító tulajdonosa, közel 20 éve foglalkoznak bádogos és tetőfedő munkákkal Agyagosszergényen. A bádogos szakma gyerekkora óta érdekelte, de először mechatronikai technikus végzettséget szerzett, majd gépészmérnöki tanulmányokat folytatott. Végül a közösségi médiában találkozott olyan munkákkal, orosz bádogosok munkáival, amelyek hatására végül is visszatért a családi vállalkozáshoz és ezt a gyönyörű mesterséget választotta.
Legszívesebben egy kapuvári munkájára gondol vissza, ahol a templomtorony fedését készítették. András az édesapja által alapított vállalkozást szeretné erősíteni, támogatni és esetleg majd egyszer tovább vinni. Számára a VB részvétel fontos tapasztalat szerzési lehetőség, mivel erősíteni szeretné a szépre, a tökéletesre való törekvése mellett azt is, hogy az idő faktor ugyanolyan lényeges legyen a munkája során.
Drukkoljunk nekik megosztásokkal!

További hírek:

TÁRSADALMI MUNKA CSOBÁNKÁN

2023 március 14.|

TEGY-ÉMSZ KÖZÖS TÁRSADALMI MUNKA CSOBÁNKÁN A VÁRÉPÍTŐ PÁLYÁZAT KERETÉBENMi történik akkor, ha két egyesület összefog?Egy kisebb [...]

  • Ramotsa Zoltán

Elhunyt Ramotsa Zoltán

2023 március 2.|

Frissen kaptuk a szomorú hírt, hogy szakmánk nagy öregje, sokak tanítója és példaképe, az ÉMSZ [...]

ÉMSZ Bál 2023

2023 február 24.|

MEGÉRKEZTEK A SZERVEZŐK SOPRONBA AZ ÉMSZ BÁL ÉS KÖZGYŰLÉS HELYSZÍNÉRE. [...]

Lambda Systeme Kft.

2023 február 22.|

A Lambda System Kft. munkatársat keres értékesítési asszisztens pozícióba. Részletek