Az akkreditáció lejárt, jelenleg nincs lehetőség továbbképzési pont szerzésére.

Mit kell tennie, ha a továbbképzési pontokat szeretné megszerezni?

1. Regisztráljon ennek az oldalnak az alján, adja meg a szükséges adatokat és jelölje meg az elvégezni kívánt modulokat.

2. Fizesse be modulonként a 3.000 Ft-os díjat az ÉMSZ bankszámlaszámára: K&H 10201099-40265007, a befizetésnél a közleményben kérjük adja meg nevét, kamarai azonosítószámát és az elvégezni kívánt modulok sorszámát.

3. Megválaszthatja, melyik modult szeretné elvégezni. Regisztráljon akár több modulra is, de csak azok díját utalja át – a közleményben a modul(ok) számát megjelölve -, melyeket 1 hét alatt el akar/el tud végezni. Amikor elkezdené a következő modult is, utalja el a díjat, megjelölve a modul(ok) számát és mi küldjük a tesztet.

4. Az összeg beérkezése után megküldjük a tesztet, melynek kitöltésére 168 óra (1 hét áll) rendelkezésére.
Figyelem! Az egyes modulokhoz tartozó teszt írását nem tudja megszakítani, javasoljuk, hogy írja fel a válaszokat előre az egyes előadások megtekintése után és miután megnézte valamennyi előadást, akkor kezdje el a tesztet kitölteni. Ehhez segítségül kinyomtatható formában is elküldjük a tesztet, hogy ott lehessen Ön előtt az előadások megtekintése alatt.

5. A megfelelően kitöltött teszt (legfeljebb 1 hibával tudjuk elfogadni) visszaküldését követően 14 napon belül küldjük ki a továbbképzési pont igazolást a megadott e-mailcímre.

REGISZTRÁCIÓ:

Az akkreditáció lejárt, jelenleg nincs lehetőség továbbképzési pont szerzésére.