A Zalaegerszegi és a Várpalotai Szakképzési Centrummal közös szervezésben az ÉMSZ Vízszigetelő részszakmában intenzív képzést indít. A 36/2021-es ITM rendelet szerint a szakmai végzettséggel végezhető szigetelési munka. A képzésben a szakmai elméleti és gyakorlati oktatást elismert hazai szakemberek vezetésével lehet elsajátítani.

Szükséges előképzettség: 8 általános iskolai végzettség.

A szakmai kimeneti ismeretek: Egyéni és csoportos munkában vízszigetelési munkát végez, lapostető és zöldtető rendszerhez, víznyomás ellen speciálisan alépítményi szerkezeti és uszoda vízszigetelést készít.
Valamennyi résztvevőnek szakirányú munkahellyel és érvényes üzemorvosi vizsgálattal kell rendelkeznie. A középiskolai végzettség előnyt jelenthet az elméleti órákon elhangzottak megértésében. Egyszemélyes egyéni vállalkozók is jelentkezhetnek, amennyiben a vállalkozásnak van köze a vízszigeteléshez.

Minimális létszám 16, maximális létszám 24 fő. Túljelentkezés esetén szeptemberben további tanfolyam szervezésére van lehetőség.

Az oktatás ideje: 1,5 hónap. Az oktatás elméleti és gyakorlati részből áll.

Vizsga: elméletből nincs, a projektfeladat (gyakorlati vizsga) keretében egy 10 m2 nagyságú lapostető PVC-P vízszigetelése, hőszigeteléssel, min. 4 csomóponti kialakítással (sarok, lefolyó, páraszellőző, csőáttörés stb.), szegélyezéssel, rögzítéstechnikával.

A gyakorlathoz és a vizsgához minden hallgatónak a saját munkaeszközeit kell magával hoznia, de a szükséges szigetelőanyagokról és egyéb segédanyagokról, kellékekről a képző intézet gondoskodik.

Részszakma FEÁOR száma: 7531

A tanfolyam költsége: 417.000,- Ft

A képzés szakmai vizsgával zárul, díja 38.000 Ft, amelyről a sikeresen teljesítők bizonyítványt kapnak.

A képzés helyszíne: A Várpalotai, illetve a Zalaegerszegi Szakképzési Centrum, elméleti órák a résztvevők létszáma függvényében megállapodás szerint. A gyakorlatok élő munkahelyeken lesznek megtartva. A jelentkezéskor kérjük megjelölni, hogy melyik szakképzési centrum lenne kedvezően elérhető. Kérjük, mindkettőt megjelölni, amennyiben bármely helyszín elfogadható.

Igény esetén az elméleti órákat Budapesten kihelyezett oktató teremben tartjuk meg.

További információ:

Haraszti László
vezetőségi tag, oktatási menedzser
laszloh@t-online.hu
06309597161

A tervezett kezdés időpontja: 2023.június

A jelentkezés határideje: 2023.04.14.

Jelentkezés: