A pályázó egy igen attraktív épület tetőszigetelési részének megvalósításában vett részt. Az iskola egy régi felújított épületszárnyból és egy mozgalmas alaprajzú és tetőformájú aula és egyéb tereket befogadó, de rengeteg gépészetet hordó épületrészből áll.

Sokrétű egyeztetésre volt szükség a részükről a tervezőkkel, és más munkanemek, illetve a bálna formájú üveg és fémlemez tetőszakasz kivitelezőjével. Erre a szigetelésük sérülés mentessége miatt volt szükség. A műanyag lemez szigetelés kialakítása, a szépészet miatt bevállalt, a szigetelésen túli extra szegélyek kialakítása mintaszerű. A szigetelés kiegészítő elemei és részbeni sokfélesége (egyszerű leterhelt, növényzettel fedett és a szerelvényekre, bevilágítókra történt felvezetése) mind-mind komoly szakmai tudásról árulkodott.

A hasznosított tető egyenes rétegfelépítéssel készült bitumeneslemez párazáró réteggel, EPS150 minőségű hőszigeteléssel és lejtésképzéssel, üvegfátyol elválasztó rétegre elhelyezett 2 mm vastagságú PROTAN GG 2,0 PVC vízszigeteléssel.

Szépek és szakszerűek a függőleges szegélyek.

A pályázónak gratulálunk a sikeres munkához és a vállalkozásához, hogy pályázott vele.

Díjátadó