Az új építésű, kétszintes, lapostetős családiház a Sopron zöld övezetében, lejtős területen helyezkedik el.

A homlokzat 0,7 mm vastagságú Prefa Prefalz antracit síklemezből készült a hozzá tartozó saválló rögzítő fércekkel, A2-es minőségű csavarokkal szerelve. A szögkorcos kialakítású burkolat acélszerkezetre rögzített deszka aljzaton van, Bauder Top NSK 40 alátétlemezen. Rendkívül nagy figyelmet fordítottak a korcok alsó-felső szimmetriájára. A fallefedés, a falak és a födém alsó felületének korc – osztásai pontosan megegyeznek. A korckiosztás a falnyílások rendjéhez gyönyörűen igazodik, a nyílásbélletekben lévő, világos színű építőlemezekhez kifogástalanul zár.

A földszint feletti födém magasságában elhelyezkedő párkány-szerű lapostető 5 fokos dőlésszöge miatt Bauder UDS 3 alátétfóliát alkalmaztak, falczselével tömített korcok mellett. A lapostető alatt elhelyezkedő rejtett csatorna másodlagos szigetelése EPDM gumifóliával készült.

Az épület két oldalsó homlokzatán a földszinti födém magasságában korcok nélküli megjelenésre volt tervezői igény. A vízszintes ülőpárkányra egyvízorros fallefedésként teljes felületű Enkolit ragasztással építették be a lemezeket.

Díjátadó