Loading...

Webinárium

Az ÉMSZ (Épületszigetelők, Tetőfedők, Bádogosok és Ácsok Magyarországi Szövetsége) a BME Épületszerkezettani Tanszék oktatóinak közreműködésével online továbbképzést indít ÉMSZ Webinárium néven.

Az előadásokat bárki bármikor megtekintheti. Célunk, hogy a szövetségünk által képviselt szakmákról minél szélesebb körben terjesszük a sokrétű szakmai ismereteket.

A képzés előadásai az aktuális kérdésekre kínálnak megoldást jó és rossz példák bemutatásával, sok hasznos információval építészeknek és gyakorlati szakembereknek.

Az érdeklődők minden modulban meghallgathatják egy-egy elismert egyetemi professzor előadását és a témához kapcsolódó legfrissebb alkalmazástechnikai újdonságok prezentációit. Az elméleti képzést elismert mestereink, kivitelező partnereink előadása, és az ÉV TETŐJE 2020 Nívódíj Pályázat friss eredményeinek bemutatója egészíti ki a zsűrielnök tolmácsolásában.

A Magyar Építész Kamara a tagjai számára a képzések elvégzését modulonként 2 továbbképzési ponttal honorálja. Így összesen 10 továbbképzési pontot is megszerezhet kényelmesen, a saját időbeosztásához igazodva, akár otthonából. (MÉK 2020/108)

Milyen előnyöket kínál a ÉMSZ Webinárium?

 • a képzést saját időbeosztásához igazítva végezheti el,
 • bármikor szabadon megszakíthatja a megtekintést és később visszatérhet hozzá,
 • kiválaszthatja az Önt érdeklő témát,
 • a modulokat korlátlan ideig elérheti,
 • csak akkor kell fizetnie, ha a továbbképzési pontot érő tesztet is szeretné kitölteni,
 • a teszt visszaküldésére 1 hét áll rendelkezésre,
 • az 5 modul elvégzésével 10 továbbképzési pontot is szerezhet.

Modulok:

 1. Magastetők – Hőszigetelés, lég- és párazárás
 2. Magastetők – Tetőfedés, vízzárás, tetőkiegészítők
 3. Épületszigetelés – Mélyépítési és üzemi-használati víz elleni szigetelések
 4. Tetőszigetelés – Felújítás, teraszok, zöldtető
 5. Fémlemezfedések és homlokzatok

Mit kell tennie, ha a továbbképzési pontokat szeretné megszerezni?

1. Regisztráljon, adja meg a szükséges adatokat és jelölje meg az elvégezni kívánt modulokat.
2. Fizesse be modulonként a 3.000 Ft-os díjat az ÉMSZ bankszámlaszámára: K&H 10201099-40265007, a befizetésnél a közleményben kérjük adja meg nevét, kamarai azonosítószámát és az elvégezni kívánt modulok sorszámát.
3. Megválaszthatja, melyik modult szeretné elvégezni. Regisztráljon akár több modulra is, de csak azok díját utalja át – a közleményben a modul(ok) számát megjelölve -, melyeket 1 hét alatt el akar/el tud végezni. Amikor elkezdené a következő modult is, utalja el a díjat, megjelölve a modul(ok) számát és mi küldjük a tesztet.
4. Az összeg beérkezése után megküldjük a tesztet, melynek kitöltésére 168 óra (1 hét áll) rendelkezésére.
Figyelem! Az egyes modulokhoz tartozó teszt írását nem tudja megszakítani, javasoljuk, hogy írja fel a válaszokat előre az egyes előadások megtekintése után és miután megnézte valamennyi előadást, akkor kezdje el a tesztet kitölteni. Ehhez segítségül kinyomtatható formában is elküldjük a tesztet, hogy ott lehessen Ön előtt az előadások megtekintése alatt.
5. A megfelelően kitöltött teszt (legfeljebb 1 hibával tudjuk elfogadni) visszaküldését követően 14 napon belül küldjük ki a továbbképzési pont igazolást a megadott e-mailcímre.